Hammashoitaja

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan suun terveydenhuolto toimii sekä Nikkilän että Söderkullan terveysasemilla. Kunnan strategian mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tavoitteenamme ovat maamme parhaat suun terveydenhuollon palvelut. Osaamista ja työssä jaksamista tuetaan mm. toimintaa kehittämällä ja henkilökuntaa kouluttamalla.

Etsimme nyt joukkoomme HAMMASHOITAJAA vakinaiseen toimeen, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hammashoitajana työskentelet pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina suun alueen sairauksien tutkimuksessa ja hoidossa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto, sekä sujuva toisen kotimaisen kielen osaaminen. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhösi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2224,74 euroa + mahdolliset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 23.1.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/terveyden-_ja_sairaanhoito/suun_terveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Thea Mattsson-Eklund 050 383 1598 tai thea.mattsson-eklund(a)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Suun terveydenhuolto
Osoite: Jussaksentie 14 / Amiraalintie 2, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!