Hammashoitaja

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen hammashoitajaa

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee 15 hammaslääkäriä, 8 suuhygienistiä, 20 hammashoitajaa ja 3 välinehuoltajaa. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa ja hoidamme kuntalaisten suun terveyttä vauvasta vaariin. Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä hammashoitajaa, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on innokas oppimaan uutta. Ennen kaikkea arvostamme kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työt alkavat 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55€ /kk.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 30.9.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi työavain 301526.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot:
Osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Apulaisosastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.