Skip to main content
test
Hammashoitaja (322004) - Grankulla stad

Haemme vakituiseen työsuhteeseen hammashoitajaa Kauniaisten terveysasemalle osaksi reipasta ja ammattitaitoista suun terveydenhuollon tiimiä. Kauniainen sijaitsee pääkaupunkiseudulla keskellä Espoota.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn terveysasemalla mukavien ammattilaisten joukossa. Suun terveydenhuollossa meitä työskentelee yhteensä 13 henkilöä. Hammashoitaja toimii hammaslääkärin työparina ja vuorollaan myös ajanvarauksessa ja puhelinpalvelussa. Käytössämme on Apotti-asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Työn hoitamisessa tarvitaan hyvää palveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja sekä huolellisuuta ja vastuuta työtehtävissä. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä yhteistyötaitoja.

Edellytämme hammashoitajan tai lähihoitajan tutkintoa, jossa suuntautuminen suu-ja hammashoitoon sekä Valviran ammattihenkilörekisteriin kuuluminen.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä hallinta.

Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Haluamme tukea henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla ePassi-etuuden, johon sisältyy myös työsuhdematkaetuus. Lisäksi kaupungin uimahallin käyttö on henkilöstöllemme maksuton. Kysy myös palvelussuhdeasuntojamme.

Lisätietoa kaupungistamme ja toiminnastamme saat verkkosivuilta www.kauniainen.fi.

Hakuaika päättyy 22.8.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Päivi Laakso, puh. 050 322 0479 (ma-pe klo 7.30-15), etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniaisten kaupunki tarjoaa työmatkaedun sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun (ePassi) ja kaupungilla on tarvittaessa työsuhdeasuntoja.

Kauniainen on savuton työpaikka. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Osoite: Asematie 19, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb