Hammashoitaja

Akaan terveyskeskuksessa on haettavana hammashoitajan sijaisuus ajalle 4.1.2021-30.6.2021. Pääasiallisena toimipaikkana on Toijalan hammashoitola. Mahdollisesti tarpeen mukaan työskentely myös muissa toimipisteissa.
Meillä pääset tekemään monipuolista työtä ajanmukaisesti varustetuissa ja toimivissa työtiloissa mukavien työkavereiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti.

Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Sanna Kiviniemi, sanna.kiviniemi@akaa.fi, 040 335 2010

Akaan terveyskeskus
Osoite: Akaantie 2, 37800 Akaa

Akaa on n. 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Akaan kaupunki on savuton työpaikka.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 200 ja alueella on neljä terveysasemaa, joista kolme sijaitsee Akaan taajamissa ja yksi Urjalassa. Kesällä 2021 Akaan Toijalaan valmistuu hyvinvointikeskus, johon keskitetään kaikki Akaan alueen perusterveydenhuollon palvelut.

Suun terveydenhuollossa työskentelee 11 hammaslääkäriä, 4 suuhygienistiä, 13 hammashoitajaa ja 2 välinehuoltajaa. Käytössämme on WinHIT-tietojärjestelmä, Digora-kuvanlukijajärjestelmä sekä keskitetty ajanvaraus.

Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats