Hammashoitaja

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen hammashoitajaa


Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee 15 hammaslääkäriä, 8 suuhygienistiä, 20 hammashoitajaa ja 3 välinehuoltajaa. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa ja hoidamme kuntalaisten suun terveyttä vauvasta vaariin.
Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä hammashoitajaa, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on innokas oppimaan uutta. Ennen kaikkea arvostamme kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kokemus oikomishoidosta luetaan eduksi.

Työt alkavat 22.3. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55€ /kk.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 338305. Hakuaika päättyy 15.3.2021 klo 12.00.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot:
Osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Apulaisosastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, muu henkilökunta
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi