Hammashoitaja

Kesäseikkailemaan Saarikkaan...
Auki 1-2 hammashoitajan kesäsijaisuutta perushammashoidossa Perusturvaliikelaitos Saarikan Karstulan tai Saarijärven yksikössä. Mukava työporukka toivottaa sinut tervetulleeksi kummassakin yksikössä.

Tätä me haemme virallisesti:
Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Kesäsijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat, hammaslääkäriopiskelijat ja suuhygienistit, joilla on kokemusta hammashoitajan tehtävistä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ja tästä me epävirallisesti tykätään: mukavista, ahkerista ja oppimishaluisista tekijöistä, jotka tarttuvat toimeen.

Seikkailijan tai seikkailijat valitsemme, kun sopivat ovat löytyneet. Nakkaa siis hakemus ajoissa tulemaan.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Timo Itäpuisto, puh. 044 711 4557, tai Eija Kantonen-Uusijoki, puh. 044 4598 867 (ensisijaisesti ajalla 22.-28.2 ja 22.-28.3). spostit: etunimi.sukunimi@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sivulantie 11, 43101 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.

Suggested jobs