Hammashoitaja

Haemme HAMMSHOITAJAA 40 % työajalle hammaslääkärin työpariksi Hailuodon terveyskeskukseen ajalle 22.3.-30.6.2021, työpäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai.

Hailuoto on tuhannen asukkaan pieni saariyhteisö. Terveyskeskuksen hammashoitolassa toimii yksi osa-aikainen hammaslääkäri ja suuhygienisti, joka tekee työtään keskiviikosta perjantaihin ja nyt haettava hammashoitaja hammaslääkärin työparina alkuviikon. Kerran kuukaudessa vastaanotolla käy oikojahammaslääkäri.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa tiimityöskentelyä.

Oma auto on välttämätön. Jäätie on auki mahdollisesti auki sijaisuuden alkaessa, lauttayhteys muulloin.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.

Voit liittää hakemukseen CV:n. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Raija Vainionpää, yhteydenotot sähköpostilla raija.vainionpaa@hailuoto.fi.

Tervetuloa työskentelemään meille!


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Raija Vainionpää, raija.vainionpaa@hailuoto.fi

Lisätietoja

Hailuodon kunta, Perusturvapalvelut

Hailuoto on maalaismainen ja idyllinen noin 1000 asukkaan kunta Perämeren saaristossa. Jäätien tai lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Perinteinen pienen kunnan keskus palveluineen luo turvallisen ilmapiirin, kaikille niille jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireestä ja maaseudun rauhasta. Hailuodossa voi lomailla, elää ja asua turvallisesti.


Osoite: Kaunakaupungintie 1, 90480 Hailuoto

Suggested jobs