test
Hammashoitaja - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta / Terveyspalvelut

hakee HAMMASHOITAJAa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tyrnävän terveyskeskuksen suun terveydenhuoltoon hammashoitajan toimeen (uusi tehtävä). Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (hammashoitaja/lähihoitaja suun ja hammashoidon koulutusohjelma) tai muu vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yleisen virka- ja työehtosopimus (SOTE) mukaisesti. Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun 01HOI040 mukaan.

Toivomme Sinulta aktiivista ja kehittävää työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme Sinun olevan motivoitunut tiimityöskentelijä. Arvostamme kokemusta hammashoitajan työstä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jota voidaan räätälöidä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työyksikössämme tehdään monipuolista perushammashoitoa ja työ on asiakaslähtöistä päivätyötä.

Käytössäsi on hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedut.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa on jatkettu 31.1.2022 klo 23:59 saakka. Otamme huomioon aikaisemman haun aikana tulleet hakemukset. Tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa: vastaava hammaslääkäri Aappo Keränen p. 044 497 1194, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Aappo Keränen p. 044 497 1194, sähköposti etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb