Skip to main content
test
Hammashoitaja - Pirkkalan kunta

Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 19.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammashoitajan tehtäviin kuuluu toimistotyö ajanvarauksessa sekä kliininen hoitotyö hammaslääkärin työparina. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pirkkalan kunnan suun terveydenhuollon toimipisteisiin. Meillä on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan, terveysaseman hammashoitola sekä yläasteen hammashoitola. Työyhteisössämme työskentelee 7 hammaslääkäriä ja 12 hammashoitajaa, 1 oikomishoidon erikoishammaslääkäri sekä 5 suuhygienistiä. Tarjoamme tehtävään perehdytyksen sekä osaavien ammattilaisten ja kollegojen tuen työhön.

Edellytämme hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme halua kehittyä hammashoitajan tehtävissä monipuolisesti sekä positiivista asennetta kaikkia vastaanoton työtehtäviä kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15min/viikko ja työ on päivätyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Va osastonhoitaja Sara Sternberg p. 050 439 7537, etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb