Skip to main content
test
Hammashoitaja - Keravan kaupunki

Haemme suun terveydenhuollon ammattilaista hammashoitajan tehtävään 2.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Hammashoitaja työskentelee pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina suun alueen sairauksien tutkimuksessa ja hoidossa. Työhön kuuluu myös muita tehtäviä. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämmekin tärkeänä, että hammashoitajamme haluavat kehittyä työssään. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen toimintamalliimme on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä osaavien ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen. Työympäristö on paitsi monipuolinen myös viihtyisä. Ympäriltäsi löydät suun terveydenhuollon kehittämisestä innostuneen työyhteisön, joka on rohkea ja tulevaisuussuuntautunut. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen tuomaan lisävastuuseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Kelpoisuusehtona tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme tehtävän täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Hakuaika päättyy 5.10.2022 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia, nämä tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon esimies Lea Koivukangas, p. 040 318 3319, lea.koivukangas@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, Suun terveydenhuolto

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla.


Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb