Skip to main content
test
Hammashoitaja, asiakaspalvelu - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin suun terveydenhuollon palveluissa on haettavana

HAMMASHOITAJAN vakinainen tehtävä Suun terveydenhuollon asiakaspalvelussa.

Hammashoitajan tehtävään kuuluvat asiakaspalvelutyö sekä tarvittaessa muut laaja-alaiset hammashoitajan työtehtävät. Tehtävä on asiakaspalvelutyötä, hoidon tarpeen arviota ja neuvontaa eri palvelukanavia hyödyntäen. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätöitä erillisen sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto (suun ja hampaiden syventävät opinnot). Hakijan tulee olla Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) ammattihenkilörekisterissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, muutosvalmiutta ja innostusta työn kehittämiseen. On tärkeää, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne sekä nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa.

Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä monipuolista kielitaitoa. Suun terveydenhuollon toimintaan ja sen kehittämiseen halutaan mukaan sekä työuraansa aloittavia että jo pidemmän uran tehneitä ammattilaisia

Hammashoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2329,88 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tulevat työkokemuslisät. Oulun kaupungin työntekijöille tarjotaan alennus joukkoliikenteen työsuhdelipusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa, vesirokkoa ja Covid -19 vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14482/2022. Hakemukset on toimitettava 5.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat apulaisylihammaslääkäri Marja-Liisa Niemelä, p. 044 703 6410 ja suuhygienisti Päivi Palola, p. 044 703 6341.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Aapistie 3, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb