Hammashoitaja, Kaarinan pääterverveysaseman hammashoitola

Ansök senast  31.5.2024 23:59

Hei, sinä positiivisen mielen omaava hammashoitaja - sykkiikö sydämesi ihmisten auttamiselle ja haluat kehittää osaamistasi?

Meillä Varhalla pääset työskentelemään mukavassa yli 700 suun terveydenhuollon ammattilaisen tiimissä vastuullisella työnantajalla, jossa arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia ja ammatillista kasvua. Pääasiallinen työpaikkasi on Kaarinassa, Kaarinan pääterveysaseman hammashoitolassa ajanvarauksessa ja hoitohuoneessa, mutta tarpeen mukaan pääset työskentelemään myös muilla (Varhan) vastaanotoilla. Tule meille!

Hammashoitajan tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen moniammatillisessa tiimissä. Vastaat omalta osaltasi vastaanoton toimintavalmiudesta, ajanvarauksen hoidon tarpeenarvioinnista, aseptiikasta sekä potilas- ja työturvallisuudesta.

Työssäsi pääset myös osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan kollegoiden ja esihenkilöiden tuen.

Voit olla uran alkuvaiheessa oleva tai jo pidempään alalla työskennellyt positiivisen asenteen omaava ammattilainen. Työyhteisömme toivoo tulevalta kollegalta hyviä yhteistyötaitoja työn sujuvuuden takaamiseksi. Monipuolinen kokemus hammashoitajan työstä, joustava työskentelytapa, kehittymismyönteisyys ja postitiivisuus auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. Tärkeää on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys (hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa on suoritettuna suun terveydenhuollon osaamisala).

Lisäksi tehtävät edellyttävät hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen tyydyttävä taito katsotaan eduksi.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä iloiseen joukkoomme, täytäthän hakemuksen pikaisesti! Työsuhden aloituspäivä on 17.9.2024.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Heidi Keihäs

heidi.keihas@varha.fi

0503014356

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Läs om arbetsgivare