test

Hammashoitaja, Kangasniemi

Ansök senast  2.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kangasniemen hammashoitolaan 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kangasniemen hammashoitola sijaitsee Kangasniemen kunnatalon yhteydessä. Hammashoitolassa työskentelee kaksi hammaslääkäriä, yksi suuhygienisti ja kolme hammashoitajaa. Hammashoitola tarjoaa monipuolisesti ja kattavasti suunterveydenhuoltopalveluja.

Tarjoamme laajan hammashoitajan työkentän, jossa työskentelet pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina monipuolisissa työtehtävissä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Maksamme uusille Eloisan työntekijöille kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-1500 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa., Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa Anu Rasimus, palveluesimies 044 794 4401, anu.rasimus@etelasavonha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Läs om arbetsgivare