test

Hammashoitaja, kesäsijaisuus, Ranua

Ansök senast  17.4.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueelle haetaan hammashoitajaa kesäsijaisuuteen Ranualle!

Hammashoitajan kesäsijaisuus 27.5 - 30.9.2024.

Hammashoitolassa työskentelee kaksi hammaslääkäriä, suuhygienisti ja kolme hammashoitajaa. Välinehuolto on keskitetty. Käytössä on Mediatri-potilastietojärjestelmä.

Työtehtäviin kuuluu mm. hammaslääkärin työparina työskentely ja vastaanoton toimintavalmiudesta ja aseptiikasta huolehtiminen, vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä, ajanvaraus ja hoidon tarpeen arviointi puhelimessa.

Arvostamme reipasta otetta työhön ja hyvää palveluasennetta, sekä huolellisuutta ja vastuuta työtehtävissä. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suunhoitoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun asetuksen (559/1994) mukaista pätevyyttä tai vastaavaa aikaisempaa pätevyyttä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 17.4.2024 klo 15:00 mennessä.

Meillä on haussa myös vakituisia tehtäviä hammashoitajalle Ranulla.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Palvelupäällikkö Hanna Soini, hanna.soini@lapha.fi, 040 5649515

Johtava hoitaja Katariina Kettunen katariina.kettunen@lapha.fi, 040 7668392

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare