Hammashoitaja, Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys - Esbo stad

Hammashoitaja, Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys

Tehtävän kuvaus: Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?Etsimme hammashoitajaa 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisina hammashoidon arkipäivystys Kilossa.Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ sisältää myös iltatyötä. Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro mikä kannustaa omalla ajalla tapahtuvaan opiskeluun) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme.
Kelpoisuusvaatimus: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Osastonhoitaja Päivi Syri 0503438571 paivi.syri@espoo.fi

Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys
Osoite: Trillakatu 5, 3. krs, 02610 Espoo

Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen. Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa.Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan