test

Hammashoitaja, Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:45

Haemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen kolmea hammashoitajaa

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee noin 50 suun terveydenhuollon ammattilaista. Kirkkonummella on kolme toimipistettä Masalassa, Veikkolassa sekä loppuvuodesta valmistunut uusi hyvinvointikeskus Kirkkonummen keskustassa.

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen. Tervetuloa iloiseen joukkoomme tuomaan omaa työpanostasi työyhteisöömme.

Työt alkavat 23.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkonummen suun terveydenhuolto, Jokiniityntie 2
Työaika: 38h 15min
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Odotamme sinulta vastuullista työotetta ja hyvää palveluasennetta, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Maiju Sulin, maiju.sulin@luvn.fi, 0403575053 ja
osastonhoitaja Nina Iholin, nina.iholin@luvn.fi, 0407509613

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan