Skip to main content
test
Hammashoitaja, Kirkkotien-Varissuon tiimi - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Hammashoitaja vastaa potilaan/asiakkaan käytännön hoitotyöstä suun terveydenhoitotyöryhmän jäsenenä. Osallistuu suun alueen sairauksien tutkimukseen ja hoitoon yhdessä hammaslääkärin työparina sekä hallitsee ja vastaa vastaanoton toimintavalmiudesta, aseptiikasta ja omalta osaltaan potilas- ja työturvallisuudesta. Hän huolehtii myös vastaanoton erilaisista toimistotehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Haemme lähihoitajaa, jolla on suun terveydenhuollon osaamisala suoritettu tai hammashoitajaa.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista suojaa.

Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, tunnollisuutta sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhön.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Outi Hakanen, outi.hakanen@turku.fi
palvelupäällikkö Jonna Jussilainen, jonna.jussilainen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Kirkkotien-Varissuon tiimi

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden yksiköt siirtyvät osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmista työnantajista, noin 23 000 osaavan ammattilaisen uusi työpaikka.


Osoite: Kirkkotie 13, 20540 Turku

Rekommenderade jobb