test

Hammashoitaja, Kolari

Ansök senast  30.4.2024 15:00

Lapin hyvinvointialue hakee hammashoitajaa Kolariin!

Lapin hyvinvointialueella Kolarissa on haettavana
hammashoitajan vakituinen tehtävä suun terveydenhuollossa.

Hammashoitolassa työskentelee 2 vakituista hammaslääkäriä, suuhygienisti ja kolme hammashoitajaa. Lisäksi hammashoitolassa käy oikojahammaslääkäri. Välinehuolto on ulkoistettu. Käytössämme on WinHIT-potilastietojärjestelmä, suun kuvantaminen on digitalisoitu.

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu mm. hammaslääkärien avustaminen, vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä, ajanvaraus ja hoidontarpeen arviointi puhelimessa (TeleQ). Hallitset ja vastaat itsenäisesti vastaanoton toimintavalmiudesta ja aseptiikasta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta Suomessa. Hakijalta edellytetään myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme hyvää palveluasennetta, sekä huolellisuutta ja vastuuta työtehtävissä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydämme jättämään sähköisesti Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Tehtävä on uudelleen haettavana 30.4.2024 klo 15.00 saakka. Alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Katri Alaoja p. 040-4895540, katri.alaoja@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare