Hammashoitaja

Lohja on lähes 50.000 asukkaan järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä innovatiivisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Haemme hammashoitajaa suun terveydenhuoltoon vakinaiseen tehtävään 1.2.2020 alkaen.

Pääasiallisena työtehtävänä on toimia ajanvaraus- ja asiakaspalvelutehtävissä suun terveydenhuollossa. Olet osa toimintamme tukitiimiä, johon ajanvaraus myös kuuluu.
Tukitiimi on tärkeänä osana edesauttamassa ja mahdollistamassa omalla toiminnallaan sujuvan ja onnistuneen potilastyön sekä hyvän asiakaskokemuksen.

Ajanvarauksen tehtäviä ovat mm.
- hoidontarpeen ja kiireellisyysasteen arvioiminen.
- päivittäisen puhelinliikenteen hoitaminen.
- ajanvaraus- ja potilastietojärjestelmien käyttäminen.
- aikojen siirtäminen ja tarvittaessa peruuttaminen.
- muut mahdolliset toimistotehtävät esim. laskutus ja reskontra omien vahvuuksien mukaan sekä ajanvarauksen toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa..
- tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalvelutaitoja ja nopeaa ratkaisukykyä hankalissakin tilanteissa.
- ruotsinkielen taito on eduksi.

Pystyt tarvittaessa toimimaan myös kliinisessä työssä. Tämän vuoksi kokemus kliinisestä työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja vaihtelevan työn moniammatillisissa työyhteisössä. Arvostamme myös tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Ensisijaisena työpisteenä on keskitetty ajanvarauksemme Keskusaukion hammashoitolassa.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai sovittuun aikaan mennessä toimitettava Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§ edellyttämä rokotussuoja.
Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Hakuaikaa on jatkettu 30.1.2020 saakka. Edellisessä haussa saapuneet hakemukset otetaan huomioon.


Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja antaa:
osastonhoitaja Laura Tahvanainen, Keskusaukion hammashoitola puh. 044 369 2209
Tiedustelut mielellään ma-to klo 9-10 tai laura.tahvanainen@lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.1.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-294-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Suunterveydenhuolto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja