test
Hammashoitaja, oikomishoito - Social-och hälsovårdssektorn

Hei vastavalmistunut tai kokenut konkari, oletko kiinnostunut oikomishoidosta? Tule meille oikomishoidon hammashoitajaksi suun terveydenhuoltoon!

Etsimme reippaita, innokkaita ja vaihtelevista työpäivistä pitäviä hammashoitajia suun terveydenhuollon lähipalveluihin oikomishoitoon. Määräaikainen työsuhde alkaa heti sopivan hammashoitajan löydyttyä tai sopimuksen mukaan ja jatkuu vuoden 2022 loppuun, ja mahdollisesti tämän jälkeenkin. Työpaikkana on Kalasataman tai Kivelän hammashoitolat.

Tehtävänäsi on työskennellä oikomishammashoidon moniammatillisessa tiimissä hammashoitajana kliinisessä hoitotyössä, hammashoitolan toimistossa ja muissa hoitolan ja oikomishoidon tehtävissä. Koulutamme ja perehdytämme oikomishoidon hammashoitajia uusiin vastuualueisiin ja tuemme itsenäisen hoitotyön kehittämistä.

Oikomishoidolla on oma esihenkilötiimi ja moniammatilliset tiimit tekevät yhteistä työtä kaupungin lasten parhaaksi. Oikomishoidolla on oma asiakapalvelu ja oikomishoidon tiimi hoitaa kaikki oikomisen asiakkaiden asiat.

Odotamme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja haluat kehittyä työssäsi. Hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon, työsuhdematkaedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Kelpoisuusehdot:
Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen oikomishoidosta, mutta se ei ole välttämätöntä, jos sinulla on intoa ja kiinnostusta oppia uutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eija Äijälä p. 040 664 2469 , eija.aijala@hel.fi
Osastonhoitaja Jaana Autio p. 040 653 1660, jaana.autio@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suun terveydenhuolto, oikomishoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: sopimuksen mukaan, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb