test

Hammashoitaja, Pieksämäki

Hakuaika päättyy  19.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pieksämäen suun terveydenhuoltoon 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammashoitajan tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen osana moniammatillista tiimiä sekä asiakaspalvelutehtävät. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden motivoivaan ja merkitykselliseen työhön, joka tekee työstä mielekästä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, iloiset ja motivoituneet kollegat sekä monialaisen verkoston tukemaan työtäsi.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta sekä halua kehittyä suun terveydenhuollon ammatilaisena. Työssä korostuu yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.

Sydänmellisesti tervetuloa Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan porukkaan!

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Suun terveydenhuollon yksikön esimies Carita Forssell, puh. 044 368 6728, carita.forssell@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan