Skip to main content
test
Hammashoitaja, sijaisuuksia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella - Västra Nylands välfärdsområde

Tule meille hammashoitajan sijaisuuteen!

Tässä haussa on mahdollista ympäri vuoden ilmoittaa kiinnostuksensa tehdä hammashoitajan töitä koko Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kaikissa suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Hyvinvointialueen eri yksiköiden esihenkilöt ovat alueellaan työntekijätarpeen havaittuaan itse tarvittaessa yhteydessä hakemuksen lähettäneisiin. Pyydämme täyttämään yhteystiedot huolella, sekä valitsemaan kaikki paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia tapoja toimia ja tehdä töitä. Merkitsethän millä aikavälillä haluaisit työskennellä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia hammashoitajan sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta huomioimme myös osa-aikaisten hakemukset.

Tehtävään soveltuva koulutus: Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus. Haemme hammashoitajaa tai lähihoitajaa, joka on suuntautunut suun terveydenhuoltoon. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat sekä suuhygienisti- tai hammaslääkäriopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on tyydyttävä suullinen toisen kotimaisen kielen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen hallinta on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään positiivista ja innostunutta asennetta hammashoitajan työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympäristössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Vakituiset työntekijät saavat vuodessa käyttöönsä 300 €, jonka he voivat käyttää toiveidensa mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä mahdollisuuksien mukaan hybridimallissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävistä lisätietoja antavat:
- Lohja: osastonhoitaja Johanna Backman, johanna.backman@luvn.fi
- Pohjois-Espoo: osastonhoitaja Ansa-Katariina Hentunen, ansa-katariina.hentunen@luvn.fi tai osastonhoitaja Tarja Pulkkinen, tarja.pulkkinen@luvn.fi
- Kauniainen: osastonhoitaja Päivi Laakso, paivi.laakso@luvn.fi
- Etelä-Espoo: osastonhoitaja Alisa Rönkkö, alisa.ronkko@luvn.fi tai osastonhoitaja Birgitta Oksanen, birgitta.oksanen@luvn.fi
- Espoon sairaalan päivystys: osastonhoitaja Päivi Syri, paivi.syri@luvn.fi
- Karkkila ja Vihti: osastonhoitaja Viola Storm, viola.storm@luvn.fi
- Kirkkonummi: osastonhoitaja Maiju Sulin, maiju.sulin@luvn.fi
- Inkoo: palveluyksikköpäällikkö Sanna Mekkonen, sanna.mekkonen@luvn.fi
- Siuntio: vastaava hammaslääkäri Helena Miettinen, helena.miettinen@luvn.fi

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali ja terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialue, 02150 Espoo

Rekommenderade jobb