Hammashoitaja

Kaipaatko uusia haasteita, vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi? Tule meille kiertäväksi hammashoitajaksi!

Etsimme reipasta, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää hammashoitajaa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin. Tehtävänäsi on kiertää alueesi hoitoloissa suunnitelman mukaisesti täydentäen hoitoloiden vakituista resurssia.

Hammashoitajana työskentelet hammaslääkärin työparina kliinisessä hoitotyössä, hammashoitolan toimistoissa ja keskitetyn ajanvarauksen etäpisteissä sekä muissa hoitolan tehtävissä. Koulutamme uusiin vastuualueisiin. Odotamme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kehittymisotteinen tapa tehdä työtä. Hammashoitajana olet hammashoitotyön asiantuntija osallistuen kliinisen työn lisäksi esimerkiksi asiakkaan hoidontarpeen arviointiin ja asiakkaaksi tulon prosessiin.

Meillä pääset työskentelemään osaavissa suunhoidon tiimeissä ja kiertävänä hammashoitajana pääset tutustumaan laajasti erilaisiin tiimeihin ja tapoihin tehdä hammashoitotyötä. Hyvän tiimityön edellytyksenä ovat joustavuus ja hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. säännölliset koulutuspäivät, kattavan työterveyshuollon, työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.2.2021, mutta tehtävä voidaan täyttää 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan määräaikaisella sopimuksella vakinaistamiseen asti.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Minna Kivelä, minna.kivela@hel.fi, p.050 340 1241
Ylihoitaja Heidi Pakarinen, heidi.h.pakarinen@hel.fi, p. 050 341 2959

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suun terveydenhuolto, hoitohenkilökunta
Osoite: Rautalammintie 2 3krs, 00550 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.