Hammashoitaja

Kaipaatko uusia haasteita, vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi? Tule meille kiertäväksi hammashoitajaksi!

Etsimme Helsingin kaupungin suun terveydenhuoltoon reipasta, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää hammashoitajaa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin.
Tehtävänäsi on kiertää hammashoitoloissa suunnitelman tai poissaoloista johtuvan tarpeen mukaisesti täydentäen hoitoloiden vakituista henkilöstöä.

Hammashoitajana työskentelet kliinisessä hoitotyössä hoitotyön asiantuntijana hammaslääkärin työparina sekä hammashoitolan toimistossa ja muissa hoitolan tehtävissä. Koulutamme uusin vastuualueisiin. Odotamme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kehittymisotteinen tapa tehdä työtä. Kiertävänä hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin.

Meillä pääset työskentelemään osaavissa suunhoidon tiimeissä. Kiertävänä hammashoitajana pääset tutustumaan laajasti erilaisiin tiimeihin ja tapoihin tehdä hammashoitotyötä. Hyvän tiimityön edellytyksenä ovat joustavuus ja hyvät yhteistyötaidot. Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalipun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

Vakituinen työsuhde alkaa 1.2.2021.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/hammashoito

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, hoitohenkilökunta
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-523-20
  • 1.2.2021
  • 2177,45 e/ kk
  • 31.12.2020 - 29.1.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

osastonhoitaja Sanna Korte, sanna.korte@hel.fi , p. 050 341 3163
osastonhoitaja Minna Kivelä, minna.kivela@hel.fi, p. 050 340 1241

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto, Suun terveydenhuolto, hoitohenkilökunta
Osoite: Rautalammintie 2, 3.krs, 00550 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.