Hammashoitaja, sote-aseman hammashoitola, Ylöjärvi

Ansök senast  29.5.2024 23:59

Etsimme nuorekkaaseen ja osaavaan työyhteisöömme hammashoitajaa vakituiseen tehtävään Ylöjärvelle.

Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Etsimme nyt suun perushoidon läntiselle vastuualueelle hammashoitajaa vakituiseen tehtävään. Tehtävät sijoittuvat Ylöjärvelle. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä!

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset urakehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta.

Käytössämme on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittainen Epassi-etu, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä työterveyspalvelut. Panostamme myös laadukkaaseen esihenkilötyöhön. Meille on myös tauot tärkeitä ja ruokailu tapahtuukin joustavasti työajalla.

Voit hakea tehtävään, jos sinulla on suunhoitoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto, tai vastaava aiempi koulutus sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työaika on yleistyöaika. Koeaika on kuusi kuukautta ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja hänen on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta ja tule osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa:

osastonhoitaja Katri Tapola, katri.tapola@pirha.fi, p. 050 390 4605

palvelupäällikkö Piia Kulmala piia.kulmala@pirha.fi, p. 040 483 9584

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare