Skip to main content
test
Hammashoitaja/suuhygienisti, Suonenjoki/Rautalampi - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei hammashoitaja tai suuhygienisti, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Suonenjoen ja Rautalammin yksikköön hammashoitajan tai suuhygienistin sijaista 30.6.2023 saakka. Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Suun terveydenhuollon läntiseen toimintayksikköön kuuluvat Suonenjoen, Rautalammin, Tervon, Vesannon, Karttulan, Keiteleen ja Pielaveden hammashoitolat. Suonenjoen hammashoitolassa on työskentelytilat kahdelle suuhygienistille sekä kolmelle hammaslääkärille ja hammashoitajalle. Rautalammin hammashoitolassa on työskentelytilat yhdelle suuhygienistille sekä kahdelle hammaslääkärille ja hammashoitajalle. Työskentely on alueellista ja yhteistyötä tehdään läntisen toimintayksikön muiden hammashoitoloiden kanssa.

Meillä hammashoitajan työ sisältää pääasiassa hammaslääkärivastaanotolla avustamista sekä toimistotyötä mm. ajanvarauksessa. Hammashoitajamme kiertävät vuorollaan Suonenjoen ja Rautalammin yksiköissä. Mikäli hakija on suuhygienisti tehtäviin voidaan sisällyttää myös suuhygienistin itsenäisiä töitä. Suuhygienistin työ on suun terveyttä edistävää ja ylläpitävää, suusairauksia ennaltaehkäisevää, hoitavaa tai kuntouttavaa työtä. Työtehtäviä ovat mm. terveysneuvonta, suun terveystarkastukset, hoidon tarpeen arviointi, suu- ja hammassairauksien ehkäisy, varhais- ja ylläpitohoidot, kiinnityskudossairauksien hoito, kariologisen hoidon osa-alueet sekä oikomishoito.

Tarjoamme monipuolisen työn nykyaikaisessa hammashoitolassa. Meillä on hyvät ja ajantasaiset työtilat ja -välineet. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja sinulla on tukenasi ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2319,81 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty oikeus käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä tai suuhygienistin laillistus. Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalta tai hammashoitajan tutkinto tai vaihtoehtoisesti suuhygienistin tutkinto. Sijaisuudessa voi työskennellä myös lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna suun terveydenhoidon ammatilliset opinnot tai suuhygienistiopiskelija, kun opintoja on suoritettuna 150 opintopistettä. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme perusterveydenhuollon tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä korostuu yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Aiemman kokemuksen oikomishoidosta katsomme eduksi.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa:
Läntisen toimintayksikön vastaava suuhygienisti Satu Heslin-Haapalainen p. 044 0503277, satu.heslin-haapalainen@pshyvinvointialue.fi
sekä
Keskitettyjen palveluiden palveluesihenkilö Viivi Kaskenaho p. 050 3241579, viivi.kaskenaho@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto, Suonenjoki ja Rautalampi

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: 77600 Suonenjoki

Rekommenderade jobb