Skip to main content
test
HAMMASHOITAJA tai - opiskelija kesäsijaisuuteen - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Meillä on avoinna HAMMASHOITAJAN kesäsijaisuus
2.5.2022-14.8.2022, voimme myös sopia työpäivät tilanteesi mukaisesti.
Voit tulla töihin kokoaikaisena tai yksittäisinä työpäivinä.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto (suun ja hammashoidon koulutusohjelma). Voit olla myös loppuvaiheen hammashoitajaopiskelija.

Henkilökuntamme erittäin ammattitaitoista ja tarjoamme asiakkaille laadukkaita palveluita, mistä saamme runsaasti hyvää asiakaspalautetta. Kehitämme aktiviisesti toimintaamme.
Työtilamme ovat toimivat ja välineistö asianmukainen. Käytämme Lifecare- potilastietojärjestelmää ja digitaalista kuvantamista.

Saat kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit. Perehdytyksemme on kattava, sitä onkin paljon kehuttu. Saat työnantajan ja työkavereiden tuen työtehtävien tekemiseen.

Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön sekä tiimityön taitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Odotamme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet taitava asiakaspalvelija sekä joustava.

Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Sinulla tulee olla tartuntatautilaki 48§ ja 48a§:n mukaiset rokotukset.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempia tietoja antaa palvelupäällikkö Wirva-Tuulia Nykänen,
019 758 5665, wirva-tuulia.nykanen@riihimaki.fi.

Lisätietoja

Suun terveydenhoito
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Rekommenderade jobb