test

Hammashoitaja, Ylitornio

Ansök senast  12.6.2024 15:00

Hammashoitajaksi Ylitorniolle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule hammashoitajaksi Lappiin!

Etsimme joukkoomme Ylitornion hammashoitoon positiivista asennetta omaavaa lähihoitaja/hammashoitajaa.

Yksikkömme sijaitsee Ylitornion Terveyskeskuksen yhteydessä. Yksikössämme työskentelee kaksi hammaslääkäriä, kolme hammashoitajaa ja yksi suuhygienisti. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri käy ostopalveluna kuukauden välein (lasten oikomishoito). Välinehuolto sijaitsee tällä hetkellä hammashoitolan tiloissa.

Hammashoitajan työ on meillä monipuolista ja saat perehdytyksen sinulle uusiin tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu hammaslääkärin työparina työskentelyn lisäksi toimisto/ajanvaraus yhdessä hoitohenkilöstön kanssa. Huolehdit vastaanoton toimivalmiudesta sekä hygienian ja aseptiikan toteutumisesta.

Arvostamme vastuullista ja kykyä sopeutua uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin sekä joustavuutta.
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suun- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Työssäoloehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työn aloittamista esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Olet lämpimästi tervetullut uutena työntekijänä joukkoomme!

Hae huippuhoppiin Kuntarekryn kautta! Tehtävä on uudelleen haettavana 12.6.2024 klo 15:00 saakka.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Vastaava hammaslääkäri Terttu Pieti,terttu.pieti@lapha.fi, 040-0220323

Suun terveydenhuollon johtava hoitaja Katariina Kettunen.katariina.kettunen@lapha.fi, 040-7668392

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare