test

Hammashoitajan ja suuhygienistin sijaisuudet

Ansök senast  31.12.2023 14:00

Hammashoitaja, suuhygienisti tai alan opiskelija - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Sijaisuuksia on Varhan terveysasemilla ja hammashoitoloissa sekä Tyksin suu- ja leukasairauksien klinikassa.

Voit toimia:
- Hammashoitajana jos olet valmis lähihoitaja (suunhoidon osaamisala) tai hammashoitaja tai suorittanut vähintään 120 osaamispistettä lähihoitajan opinnoista ja osaamisalan opinnot ovat alkaneet.
- Suuhygienistinä jos olet valmis suuhygienisti tai suorittanut vähintään 140 opintopistettä suuhygienistin opinnoista.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä/osaamispisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi opinto-/osaamispisteitä hammashoitajan tai suuhygienistin sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.


Läs mer

https://www.varha.fi/rekry

rekrytointi@varha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare