Hammashoitajan kesäsijaisuuksia

Kuusamon kaupungissa on haettavana:

Hammashoitajan kesäajan sijaisuuksia.
Ensisijainen sijoituspaikka on suun terveydenhuolto.

Kelpoisuusehtona toimeen on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työtehtäviin kuuluu hammaslääkäreiden avustaminen vastaanotolla. Eduksi katsotaan valmius toimia ajanvaraustoimistossa, jossa tehdään hoidon tarpeen arviointia.

Työyhteisössä tärkeänä pidämme joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 267012.

Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon terveyskeskus / Suun terveydenhuolto / PL 24 / 93601 Kuusamo. Ilmoitus löytyy myös www.mol.fi -sivustolta sekä Kuusamon kaupungin ilmoitustaululta.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 29.2.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Tarja Keränen sähköposti tarja.keranen@kuusamo.fi tai vastaava suuhygienisti Paula Aikkila sähköposti paula.aikkila@kuusamo.fi

Kuusamossa 13.12.2019
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Tarja Keränen sähköposti tarja.keranen@kuusamo.fi tai
vastaava suuhygienisti Paula Aikkila sähköposti paula.aikkila@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.