Hammashoitajan sijaisuus

Tule töihin meille Karviaiseen!
Haemme hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2020-28.2.2022.
Mahdollisuus myös tulla oppisopimuksella töihin.

Työtehtävät ovat hammashoitajan perustehtävät ja vastaanoton toiminnasta huolehtiminen. Arvostamme positiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, hyvää tiimityöosaamista sekä halua kehittää itseään. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään.
Työn aloitus 4.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (suuntautuminen suun terveydenhuoltoon) hammashoitoon tai vastaava aikaisempi vastaava tutkinto (hammashoitaja) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtäväkohtainen palkka on 2206,62 € / kk. Työaikamuotona on yleistyöaika, johon kuuluu puolen tunnin pituinen ruokatauko, joka on omaa aikaa. Viikkotyöaika on 38.15 tuntia. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.

Oppisopimusopiskelija otetaan Karviaiseen 75 % -työsuhteeseen. Oppisopimusopiskelija saa palkkaa ja on osa yksikön työvoimaa. Oppisopimusopiskelijalle tehdään määräaikainen työsopimus koulutuksen ajaksi. Teoriajaksot ovat pääsääntöisesti palkattomia.
Oppisopimusopiskelijan peruspalkka on sen tehtävän palkka mihin kouluttaudutaan, -5 % alennettuna.

Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme KVTES:n mukaista koeaikaa.
Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemus tulee jättää 30.11.2020 mennessä www.kuntarekry.fi kautta, työavain

Haastattelut järjestetään etä- tai puhelinhaastatteluina ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Maija Pulkkinen, maija.pulkkinen@karviainen.fi, p. 044 042 1417

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja, Suun terveydenhuolto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.