test
Hammashoitajan sijaisuus - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee 28.1.2022 klo 14.00 mennessä hammashoitajaa pitkäaikaiseen sijaisuuteen (1.2. - 31.12.2022). Toimialueena on Kuntayhtymä Kaksineuvoisen hammashoitolat. Alkusijoituspaikka Kauhavan hyvinvointikeskus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuo-rovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kiinnostusta suun terveydenhuollon kehittämiseen. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja asiakaslähtöistä asennetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta toimia myös ennaltaehkäisevässä työssä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk.

Tehtävässä suositellaan työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48 §). Koeajan kuluessa tulee suorittaa puuttuva LOVe-lääkelupa.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pirjo Pajari puh. 044 369 9224. Sähköposti etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 750 työntekijää, haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb