Skip to main content
test
Hammashoitajan sijaisuus - Nokian kaupunki

Nokialla syntyy uutta myös terveyspalveluista - Tervetuloa joukkoon!

Nokian kaupungin perusturvapalveluiden suun terveydenhuollossa on haettavana HAMMASHOITAJAN sijaisuus, jonka kesto on 27.02.2023 asti, aloitus sopimuksen mukaan. Sijaisuus on haettavana 24.05 klo 12:00 mennessä.

Hammashoitajan tehtävänkuvaan kuuluu työskentely hammaslääkäreiden työparina, ajanvarauksessa toimiminen, sekä erilaiset toimistotehtävät. Hammashoitaja huolehtii toimintaympäristön valmiudesta, jolloin välinehuollon tehtäviä kuuluu myös tehtävänkuvaan. Suun terveydenhuollossa on neljä toimipistettä, joissa työskennellään tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen suun terveydenhuoltoon. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta sekä tartuntalain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä. Työssä onnistuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työyhteisön jäsenenä toimit avoimesti, reilusti ja vastuuntuntoisesti.

Tehtäväkohtainen palkka 2235,91 €, muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mari Posti puh. 044 486 0909
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen.

Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Rekommenderade jobb