Hammashoitajan sijaisuus

Ansök senast  30.5.2024 15:00

Suun terveydenhuollon Keskisen palveluryhmän muodostavat Harjavallan, Huittisten ja Kokemäen kaupungit sekä Nakkilan kunta. Määräaikaisen toimen sijoituspaikka on Kokemäki. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja 12.5.2025 asti.

Tarjoamme innostavan ilmapiirin ja monipuolisen tehtäväkentän, johon kuuluu mm. hammaslääkärin avustamista, vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä, ajanvarausta sekä hoidon tarpeen arviointia. Käytössämme on sekä Lifecare- että WinHit -potilastietojärjestelmät.

Kelpoisuusehtoina määräaikaiseen työsuhteeseen on suunhoitoon suuntautuva lähihoitajatutkinto tai rinnakkainen entinen tutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukaisesti (564/1994).
Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaussuhteen ehdot määriytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Katri Lepistö, katri.lepisto@sata.fi tai p.044 701 0073

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare