Hammashoitajien sijaisuudet (10)

Haemme hammashoitajia (10) eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Eksoten suun terveydenhuoltoon.

Tehtävät sijoittuvat seuraavasti: Lappeen alue 7, Imatra ja pohjoinen alue 2 ja Länsi-Saimaan alue 1. Hakemuksessa tulee ilmaista, minkä alueen tehtävää hakee. Toivomme mahdollisimman nopeaa aloitusta tehtävissä.

Työmme koko väestön suun terveydenhuollon parissa on monipuolista ja haastavaa. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Sinulla on mahdollisuus myös itsenäiseen hoitotyöhön. Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä halua ja valmiuksia oppia uusia työtehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävissä on 2 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Jenni Enbuska 040 194 4100, 14.-24.7. ja 1.9. alkaen
Palveluesimies Päivi Parikka 040 741 4488, 10.8. alkaen
Palveluesimies Marjut Rasilainen 040 520 6109, 27.7. alkaen
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Pohjolankatu 14, 53100 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats