Hammaslääkäri

Etsimme terveyskeskushammaslääkäriä Perusturvakuntayhtymä Karviaisen suun terveydenhuoltoon osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen kesto on aluksi 29.2.2020 asti, minkä jälkeen työsuhde mahdollisesti jatkuu.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen toimii Vihdin ja Karkkilan alueella, Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta.
Terveyskeskushammaslääkärillä on mahdollisuus monipuoliseen työhön. Arvostamme laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua työyhteisön jatkuvaan kehittämiseen.

Perustyömme tukena ovat ortodontian ja pedodontian erikoishammaslääkärit. Tuotamme ostopalveluna suukirurgin ja parodontologin palvelut, samoin kuvantamisen.
Käytössämme on WinHIT -potilastietojärjestelmä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät LS:n mukaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48§:n mukainen rokotussuoja. Noudatamme koeaikaa.
Karviainen on savuton työnantaja.

Sijaisuus täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Toivomme että kiinnostuit tehtävästä ja laitat hakemuksesi tehtävään Kuntarekryn kautta, työavain 263001, viimeistään 10.12.2019

Haastatteluun pyydetyn on esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Tervetuloa töihin Perusturvakuntayhtymä Karviaiseen!

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

vastaava hammaslääkäri Päivi Lempinen puh. 044 767 4866
hammaslääkäri Sanna Seppänen puh. 0440421631 ( 2.12-5.12.2019)
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja, Suun terveydenhuolto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.