Hammaslääkäri

Hangon kaupungin suun terveydenhuolto hakee terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkaan.

Terveyskeskuksessamme on neljä hammaslääkärin, yksi suuhygienistin ja viisi hammashoitajan vakanssia. Meidän tiimissä on osaava ja kokenut henkilökunta.

Etsimme joukkoomme hammaslääkäriä, joka on kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä. Oikomishoidon kokemus tai kiinnostus oikomishoitoa sekä lasten hammashoitoa kohtaan katsotaan eduksi. Virassa mahdollisuus työskentelyyn esimiehenä.

Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä WinHIT ja kuvantamispalvelut ostamme HUSRöntgeniltä. Suu- ja leukakirurgi sekä oikoja käyvät säännöllisesti terveyskeskuksessamme, muita erikoishammaslääkäripalveluita ostamme tarvittaessa yksityissektorilta. Virka-ajan ulkopuolisen päivystyspalvelun ostamme HUS:ilta.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti. Hammaslääkäriltä odotamme hyviä yhteistyötaitoja sekä monipuolista osaamista. Edellytämme hyvää kummankin kotimaisen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Hanko on Suomen eteläisin kaupunki, asukkaita täällä on n, 8300 joista suomenkielisiä on 54 % ja ruotsinkielisiä 43 %.

Hangossa on hyvät harrastemahdollisuudet ja täällä on lyhyet etäisyydet. Kaikki tarvittava on pyörämatkan päässä. Meren ympäröimä Hangon luonto on ainutlaatuinen, 30km hiekkarantoja ja isot metsäalueet.

Kaupunkimme tarjoaa lapsille ja lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä terveyspalveluja. Hanko tarjoaa lapsille turvallisen kasvuympäristön.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTESin ja Lääkärisopimuksen mukaan.

Ennen virkasuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan viimeistään 22.1.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta, myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hanko 7.1.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat suuhygienisti Johanna Widerholm, 019 220 3577, johanna.widerholm@hanko.fi tai hammaslääkäri Noel Runeberg, 019 220 3577, noel.runeberg@hanko.fi

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Suun terveydenhuolto
Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.