Hammaslääkäri

KAIPAAMME JOUKKOOMME HAMMASLÄÄKÄRIÄ SUUN TERVEYSPALVELUIHIN Kangasalan yhteistoiminta-alueelle.

Haettavana hammaslääkärin työsuhde.
Kelpoisuusvaatimuksena suun terveyspalveluiden hammaslääkärin tehtävään on laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä työyhteisötaitoja, asiakaspalveluasennetta, vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Marja-Liisa Kaltiokallio p. 040 1336313

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs