Skip to main content
test
Hammaslääkäri - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana on Reisjärven hammashoitola. Työ on kliinistä hammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä, ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Soiten suun- ja hampaidenterveydenhuollon kanssa Kokkolassa.

Haluamme joukkoomme innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen hammaslääkärin. Tule mukaan nuorekkaaseen ja innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia ja kollegiaalinen tuki on itsestäänselvyys meille. Selänteessä on "tekemisen meininki" ja tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita koko Selänteen alueen asukkaille Haapajärvelle, Pyhäjärvelle ja Reisjärvelle. Selänteen alueella meillä on yhteensä 8 hammaslääkärin virkaa, suuhygienistejä ja hammashoitajia pitämässä huolta suun- ja hampaiden terveydenhuollosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys. Huomioimme myös epäpätevät hakijat. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja voimassa olevatartuntatautilain 48§ ja 48a § mukainen rokotesuoja. Virassa on 6 kk koeaika. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 440096. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arja Walta vastaava suuhygienisti 044 4456 354
Jonna Haikara hoitotyön johtaja 040 1856 441
etunimi.sukunimi@selanne.net

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15. 000 asukasta. Selänne löytyy myös useista sosiaalisen median kanavilta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb