Hammaslääkäri, avoin haku käytännön harjoitteluun

Tarjoamme suun terveydenhuollon palveluita Etelä-Karjalan alueella. Asukkaita alueella on noin 130 000. Hoitoloita on Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Hoitoloiden koko vaihtelee yhden hammaslääkärin vastaanotosta 17 hoitohuoneen hammashoitolaan.

Syventävässä harjoittelussa pääset tekemään laaja-alaisesti potilaiden hoitoa. Tukenasi sinulla on nimetty vastuuohjaaja. Syventävässä harjoittelussa sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan myös erikoisalakohtaisten tiimien työskentelyä ja anestesiahammashoitoa. Laaja-alaisessa työyhteisössä meillä on erikoishammaslääkärit parodontologian, endodontian, oikomishoidon ja terveydenhuollon aloilla.

Ilmoita hakemuksesi ajankohta, milloin pääsisit suorittamaan syventävää harjoittelua ja lisäksi paikkakunnat, joissa olisit valmis työskentelemään.

Lisätietoja alueesta ja syventävästä käytännön harjoittelusta antavat alueiden ylihammaslääkärit.

Hakijoilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Lappeenrannan Keskushammashoitola, Armilan, Joutsenon, Sammonlahden, Taipalsaaren, Lemin, Luumäen ja Savitaipaleen hammashoitolat: ylihammaslääkäri Atte Antikainen, puh. 040 194 4099
Imatran, Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden hammashoitolat: ehl, ylihammaslääkäri Mervi Tuomisto, puh. 040 651 1942
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats