Hammaslääkäri, Hammaslääketieteen opetusklinikka

Kuopion yliopistollisessa sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on Suu- ja leukasairauksien palveluissa haettavana kliinisen hammashoidon hammaslääkärin virka Hammaslääketieteen opetuksen palvelulinjalla.

Hammaslääketieteen opetuksen palvelulinja kuuluu KYS suu- ja leukasairauksien kokonaisuuteen. Tehtävään kuuluu hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisen hoitoharjoittelun ohjaaminen ja tarvittaessa opetusklinikan potilaiden hoitaminen. Yhteistyö suu- ja leukasairauksien poliklinikan kanssa on tiivistä. Yliopistollisessa sairaalassa on mahdollisuus tutkimustyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun hammaslääkärin oikeudet.

Työaika ja palkkaus sovitaan Lääkärisopimuksen sairaalalääkäriliitteen ja Kuopion yliopistollisen sairaalan käytäntöjen mukaisesti. Mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti huomioidaan (työaikaprosentti 50-100 %).

Ennen virantoimituksen aloittamista valitun tulee esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/opetus/hammaslaaketieteen-opetus

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Tiina Rantamo, p. 044 717 9855, tiina.rantamo(at)kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!