Hammaslääkäri, Hammaslääketieteen opetusklinikka

Kuopion yliopistollisen sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on Suu- ja leukasairauksien palveluissa haettavana kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkärin / hammaslääkärin määräaikainen tehtävä Hammaslääketieteen opetuksen palvelulinjalla. Määräaikaisuuden kesto on 31.5.2022 ja aloitus sopimuksen mukaan tai viimeistään 2.8.2021 alkaen.

Hammaslääketieteen opetuksen palvelulinja kuuluu KYS suu- ja leukasairauksien kokonaisuuteen. Tehtävään kuuluu hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisen hoitoharjoittelun ohjaaminen ja opetusklinikan potilaiden hoitaminen tarvittaessa. Yhteistyö suu- ja leukasairauksien poliklinikan kanssa on tiivistä. Yliopistollisessa sairaalassa on mahdollisuus omien erikoishoitotasoisten potilaiden hoitoon, tutkimustyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen.

Minimikelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun hammaslääkärin oikeudet tai erikoishammaslääkärin tehtävään erikoishammaslääkärin oikeudet kliinisen hammashoidon erikoisalalla. Eduksi luemme suuntautuneisuuden parodontologiaan.

Työaika ja palkkaus sovitaan Lääkärisopimuksen sairaalalääkäriliitteen ja Kuopion yliopistollisen sairaalan käytäntöjen mukaisesti. Mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti huomioidaan (työaikaprosentti 50-100 %).

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi, jossa yhdistyy yliopistollisen sairaalan monipuolisuus ja helpot konsultaatio ja yhteistyömahdollisuudet eri erikoisalojen välillä. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/opetus/hammaslaaketieteen-opetus

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Tiina Rantamo, p. 044 717 9855, tiina.rantamo(at)kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Suggested jobs