test

Hammaslääkäri, Imatra

Ansök senast  31.12.2023 23:59

Haemme vakituista hammaslääkäriä Imatran toimipisteeseen vaativaan, mutta opettavaiseen toimeen. Myös määräaikainen sopimus on mahdollinen. Paikka sopii myös käytännön syventävän harjoittelijalle.

Asemamme on pienehkö, ja meillä on loistava työilmapiiri sekä kannustava porukka. Saat kokemusta joustavan ajanvarauksen mallista ja mikäli olet käytännön syventävän harjoittelija, niin taitopajassamme pääset syventämään päivystysosaamistasi. Meillä saat myös vahvan tuen kollegoilta ja esihenkilöltä.

Tärkeimmät vaatimuksemme ovat aktiivisuus ja oppimishalu. Haluat kehittää niin itseäsi kuin organisaatiotamme. Tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja auttamishalu on lähellä sydäntäsi. Meillä niin sinä kuin asiakaskin saa olla oma itsensä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Jätä hakemus Kuntarekryssä.

Tehtäväkohtaiset lisätiedot: Ylilääkäri Assi Hutri, p. 040 194 4067, assi.hutri@ekhva.fi

Voit osoittaa lisätiedustelut myös sähköpostitse osoitteeseen laakarirekry@ekhva.fi tai lääkärirekrytointikoordinaattori Juri Savtschenko, p. 040 137 2320

Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Rekrytointipalkkiokampanjaan, joka on käynnissä 31.12.2023 asti.

https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/avoimet-tyopaikat/


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Tehtäväkohtaiset lisätiedot: Hammasylilääkäri Assi Hutri, p. 040 194 4067
Voit osoittaa lisätiedustelut sähköpostitse osoitteeseen laakarirekry@ekhva.fi tai lääkärirekrytointikoordinaattori Juri Savtschenko, p. 040 137 2320

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Läs om arbetsgivare