Hammaslääkäri, Imatran hammashoitola - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hammaslääkäri, Imatran hammashoitola

Etsimme osaavaan joukkoomme hammaslääkäriä 2 kuukauden määräaikaiseen sijaisuuteen Imatran hammashoitolaan, joka kuuluu Eksoten laajaan suun terveydenhuollon organisaatioon.

Tehtävänkuva on monipuolinen. Arvostamme hammaslääkärin laaja-alaista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työnjakoa hoitoloissamme on kehitetty pitkälle ja katsomme eduksi kiinnostuksen työskennellä suu kerralla kuntoon -vastaanottomallissa. Lähetemahdollisuudet erikoishammaslääkäreille ja erikoisalakohtaisiin tiimeihin ovat kunnossa. Ilta- ja viikonloppupäivystys on järjestetty ostopalveluna. Kaikessa työhön liittyvässä on käytössäsi kokeneiden kollegoiden ja hoitohenkilökunnan tuki.

Määräaikaiseen sijaisuuteen valittavan tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Sijaisuutta täytettäessä voidaan huomioida myös Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittaneet hammaslääkärit.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Elokuun lopulla tulee Imatran hammashoitolaan haettavaksi myös toistaiseksi voimassa oleva terveyskeskushammaslääkärin virka.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Ellet voit tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta. Kuoreen merkintä HAKEMUS.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Ylihammaslääkäri Mervi Tuomisto, puh. 040 651 1942 (12.7.-21.7.)
Ylihammaslääkäri Atte Antikainen, puh. 040 194 4099 (22.7.-26.7.)
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan