Hammaslääkäri, Imatran hammashoitola

Hammaslääkäriksi Etelä-Karjalaan

Imatran hammashoitola kuuluu Eksoten laajaan, suun terveydenhuollon organisaatioon ja mahdollistaa näin sekä itsenäisen työskentelyn että toimimisen osana osaavaa, koulutus- ja kehitysmyönteistä työyhteisöäkin.

Vaikka arvostammekin hammaslääkärin laaja-alaista osaamista on käytössäsi kuitenkin kokeneiden kollegoiden ja koko osaavan hoitohenkilökunnan tuki. Emme siis heitä sinua suin päin syvään päähän ennen kuin koet olevasi itse siihen valmis, sillä luovuus, oppiminen ja oivallukset vaativat ympärilleen tilaa.

Työnjakoa hammashoitoloissamme on modernisoitu pitkälle ja katsommekin eduksi kiinnostuksen työskennellä Suu kerralla kuntoon -vastaanottomallin mukaisesti.

Virka on vakinainen. Koulutustaustaltasi olet Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti tai odotat laillistamispäätöstä Valviralta. Suomen kielen hallitset hyvin niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Mikäli äidinkielesi ei ole suomi, niin tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Halutessasi saat käyttöösi myös uudet, Eksoten talent manager-palvelut, joista lisätietoa saat soittamalla: talent manager Ismo Repka, puh. 040 672 7446 tai talent.manager@eksote.fi. Keskustelaan yhdessä, miten voimme avustaa sopeutumisessa uuteen ympäristöön ja tehtävään.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen.

Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa
lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Virassa on 6 kk koeaika.

Ellet voit tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta. Kuoreen merkintä HAKEMUS.

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Wajih Jinnah, p. 040 651 4127
Johtava ylihammaslääkäri Maarit Natunen p. 040 194 4900
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto
Osoite: Heikinkatu 1, 55100 Imatra

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats