Skip to main content
test
Hammaslääkäri, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme osaavaan joukkoomme hammaslääkäriä terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuuteen Lappeenrannan keskustassa sijaitsevaan Armilan hammashoitolaan. Hakijalla tulee olla valmius työskennellä myös muissa Lappeen alueen hammashoitoloissa. Sijaisuuden kesto 1 vuosi, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen virkaan.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aikaisempaa työkokemusta hammaslääkärinä terveyskeskuksesta. Odotamme, että sinulla on valmiuksia tiimijäsenenä ottaa aktiivisesti osaa työyhteisösi kehittämiseen ja halua itsesi kehittämiseen hammaslääkärinä. Jos olet ahkera, potilaslähtöinen ja aikaansaava, olet etsimämme hammaslääkäri! Kaikessa työhön liittyvässä on käytössäsi tarvittaessa kokeneiden kollegoiden ja hoitohenkilökunnan tuki.

Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuteen valitun tulee olla Suomessa laillistettu hammaslääketieteen lisensiaatti. Sijaisuuteen voidaan valita myös Valviran laillistamispäätöstä odottava hammaslääketieteen lisensiaattitutkinnon suorittanut hammaslääkäri sekä syventävän käytännön harjoittelua suorittava hammaslääketieteen opiskelija.

Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainitulta henkilöltä.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sijaisuudessa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.
Sijaisuudessa on 6 kk koeaika.

Ellet voit tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta. Kuoreen merkintä HAKEMUS.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri Atte Antikainen, p. 040 194 4099
Johtava ylihammaslääkäri Maarit Natunen p. 040 194 4900 (21.6.-1.7.)
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb