Hammaslääkäri, määräaikainen, suun terveydenhuolto Kärsämäki

Ansök senast  31.5.2024 14:30

Tule hammaslääkäriksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle! Haemme Kärsämäen hammashoitolaan viiden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen hammaslääkäriä 5.8.2024 alkaen.

Tule mukaan nuorekkaaseen ja innovatiiviseen porukkaan kehittämään suunterveydenhuollon toimintaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä jatkuvaa työssä kehittymistä säännöllisten sisäisten koulutusten kautta. Työsuhteen sijoituspaikkana on Kärsämäen terveyskeskus. Alueeseen kuuluvat yksiköt ovat: Haapajärvi, Reisjärvi, Pyhäjärvi ja Kärsämäki. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä ja kuvantamisjärjestelmä on Romexis. Kärsämäellä on kaksi hoitohuonetta. Hammashoitoyksikkö on uusittu loppuvuodesta 2023. Esihenkilö työskentelee Haapajärven hammashoitolassa, joten on helposti tavoitettavissa.

Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö, suun terveydenhoito Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi, (Kärsämäki), Nike Simendic, p. 040 180 8467 ja vastaava suuhygienisti, suun terveydenhoito Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi, (Kärsämäki), Arja Walta, p. 044 445 6354. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare