Hammaslääkäri, Muonio

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Hammaslääkäriksi Lappiin!

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja kokea lumisen talven loistokkaiden revontulien alla tai kesän yöttömät yöt tunturin kupeessa?
Muoniosta löytyvät hyvät ulkoilu ja retkeily maastot Olos- ja Pallastuntureiden tuntumasta niin kesä- kuin talviharrastuksiin. Pallas - Ylläs tunturin kansallispuisto tarjoaa palan koskematonta erämaata ja Muonionjoki voittamattomat kalastusmahdollisuudet.

Haemme hammaslääkäriä virkasuhteeseen Lapin hyvinvointialueelle Muonion hammashoitolaan.

Suunterveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammaslääkärin työnkuva. Tiimissämme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon osalta. Muonion hammashoitolassa toimisit kuitenkin ainoana hammaslääkärinä. Tiimiin kuuluu 3 suuhygienistiä ja hammaslääkäri kollega Hetan hammashoitolassa, joka voi ajoittain työskennellä myös Muonion hammashoitolassa. Työtilat ja laitteet ovat ajanmukaiset. Potilastietojärjestelmänä Mediatri. Lapin hyvinvointialueella tuetaan hammaslääkärin itsenäistä kouluttautumista.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, sekä riittävä kokemus hammaslääkärin itsenäisestä työstä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen. Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaisesti uraporras-mallia noudattaen. Koeaika 6kk.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekty.fi-palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 31.5.2024 klo 15.00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Hammaslääkäri Arja Puntila arja.puntila@lapha.fi

Pohjoisen alueen palvelupäällikkö Jaana Lahti, jaana.lahti@lapha.fi

tai johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi puh. 040 6281314

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvointi Läs om arbetsgivare