Skip to main content
test
Hammaslääkäri oikomishoitoon - Hangö stad

Hangon kaupungin suun terveydenhuolto hakee terveyskeskushammaslääkäriä oikomishoidon tehtäviin vakituiseen virkaan.

Terveyskeskuksessamme on neljä hammaslääkärin, yksi suuhygienistin ja viisi hammashoitajan vakanssia. Meidän hammashoitola on terveyskeskuksen yhteydessä ja meillä on viisi vastaanottohuonetta käytössämme.

Etsimme joukkoomme hammaslääkäriä, joka on kiinnostunut apu-oikojan tehtävistä. Oikomishoidon kokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri vierailee n. 2-3 kertaa kuussa. Työkuvaan kuuluu myös lasten perushammashoitoa ja kiinnostusta lasten hammashoitoa kohtaan katsotaan myös eduksi. Virassa mahdollisuus työskennellä esimiehenä ja hoitaa hallinnollisia tehtäviä sekä olla aktiivisesti mukana kehittämässä suun terveydenhuoltoa Hangossa.

Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä WinHIT ja kuvantamispalvelut ostamme HUS Röntgeniltä. Suu- ja leukakirurgi käy oikojan lisäksi säännöllisesti terveyskeskuksessamme, muita erikoishammaslääkäripalveluita ostamme tarvittaessa yksityissektorilta. Virka-ajan ulkopuolisen päivystyspalvelun ostamme HUS:ilta.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti. Hammaslääkäriltä odotamme hyviä yhteistyötaitoja sekä monipuolista osaamista. Edellytämme hyvää kummankin kotimaisen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Hanko, pieni kaupunki meren äärellä, on Suomen eteläisin kaupunki, asukkaita täällä on n. 8000, joista suomenkielisiä on 54 % ja ruotsinkielisiä 43 %.

Hangossa on hyvät harrastemahdollisuudet ja täällä on lyhyet etäisyydet. Kaikki tarvittava on pyörämatkan päässä. Meren ympäröimä Hangon luonto on ainutlaatuinen, 30 km hiekkarantoja ja isot metsäalueet.

Kaupunkimme tarjoaa lapsille ja lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä terveyspalveluja. Hanko tarjoaa lapsille turvallisen kasvuympäristön.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan viimeistään 31.8.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta, myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hanko 12.5.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat suuhygienisti Johanna Widerholm, 019 220 3577, johanna.widerholm@hanko.fi tai vs. perusturvajohtaja Anne Nummela, anne.nummela@hanko.fi, 040 053 7215.

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus/Suun terveydenhuolto

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb