test

Hammaslääkäri, Rovaniemi

Ansök senast  10.12.2023 15:00

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja revontulien loisteesta? Etsimme pohjoisen pääkaupunkiin uusia osaajia.

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia hammaslääkäreille Lapin hyvinvointialueella Rovaniemellä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun hammaslääkärin tutkinto.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammaslääkärin työnkuva. Hoidamme kaiken ikäisiä vauvasta vaariin. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa uusituissa työtiloissa. Tiimissämme sinulla on käytettävissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työyhteisömme pitää sisällään laajaa erikoisosaamista mm. oikomistiimin, parodontologin, suu- ja leukakirurgin sekä pedodontiaan ja protetiikkaan perehtyneet hammaslääkärit. Lisäksi teemme anestesia- ja ilokaasuhammashoitoa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Palkkaus lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 10.12.2023 klo 15.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi, puh. 040-6281314 ja 6.11.23 alkaen vt. ylihammaslääkäri Aija Kaukonen, aija.kaukonen@lapha.fi, puh 040-5474862.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!


Läs mer

http://www.lapha.fi
http://www.lapha.fi

Johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi, puh. 040-6281314
6.11.23 alkaen vt. ylihammaslääkäri Aija Kaukonen, aija.kaukonen@lapha.fi, puh 040-5474862

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare